Avertismentul lui Gorbaciov: Putin se crede Dumnezeu si greseste

Vineri, 21 Noiembrie 2014, ora 14:22
1318 citiri
Avertismentul lui Gorbaciov: Putin se crede Dumnezeu si greseste
Foto: Moscow Times

Fostul presedinte sovietic, Mihail Gorbaciov, considera ca actualul sef al statului rus, Vladimir Putin, repeta greselile lui, deoarece a inceput sa se creada Dumnezeu.

"Mi se pare ca incepe sa sufere de aceeasi maladie ca mine: incredere in sine excesiva. Si tot ce se spune, nu conteaza. El este deja Dumnezeu sau cel putin adjunctul lui Dumnezeu, pe ce probleme - nu stiu", a spus Gorbaciov (83 de ani), in timpul prezentarii noului sau volum "Dupa Kremlin", relateaza agentia de presa Unian.

"Mi se parea ca l-am prins pe Dumnezeu de picior", a evocat el perioada in care a fost conducatorul tarii, cand a initiat Perestroika, miscare ce s-a incheiat cu inlaturarea sa de la putere. "Sa nu fiti trufasi niciodata, vanitatea mi-a jucat o festa", a exclamat fostul lider sovietic, recunoscand ca Putin nu s-a mai intalnit cu el in ultimul an si jumatate pe motiv "ca nu are timp".

El a subliniat ca un stat puternic nu se construieste prin forta. "Un stat puternic este un stat ...citeste mai departe despre "Avertismentul lui Gorbaciov: Putin se crede Dumnezeu si greseste" pe Ziare.com

#Gorbaciov Putin greseli, #Gorbaciov Putin Dumnezeu , #Stiri International