Avertismentul lui Juncker: Refugiatii vor muri de frig la iarna daca Europa nu face ceva

Marti, 27 Octombrie 2015, ora 10:53
749 citiri
Avertismentul lui Juncker: Refugiatii vor muri de frig la iarna daca Europa nu face ceva
Foto: Arhiva Ziare.com

Imigrantii care calatoresc pe ruta Balcanilor vor incepe in curand sa moara de frig, pe masura ce iarna se apropie, a avertizat presedintele Comisiei Europene (CE) Jean-Claude Juncker.

Daca statele europene nu lucreaza impreuna pentru a gasi o solutie, mii de oameni vor muri in raurile si campurile din estul Europei, dupa ce temperaturile vor scadea semnificativ, a mai spus seful CE, citat de Huffington Post, dupa summit-ul de la Bruxelles de weekend-ul trecut.

Europa incepe sa domoleasca valul necontrolat de refugiati

Junker a precizat ca "fiecare zi conteaza" in contextul in care iarna se apropie, in timp ce alti lideri de la Bruxelles au avertizat ca Europa "se destrama" incercand sa gestioneze criza imigrantilor care incearca sa scape de razboiul si abuzurile din tari precum Siria.

"Fiecare zi conteaza. Altfel, vom vedea in curand familii care pier intr-un mod mizerabil in raurile reci ale Balcanilor", a declara Jean-Claude Juncker.

"Masura imperativa acum este sa le ...citeste mai departe despre "Avertismentul lui Juncker: Refugiatii vor muri de frig la iarna daca Europa nu face ceva" pe Ziare.com

#Junker refugiati iarna, #Junker refugiati ingheata , #Stiri International