Avertismentul Rusiei: Acceptarea a doua noi state europene in NATO ar face sa explodeze situatia

Joi, 31 Martie 2016, ora 09:53
1542 citiri
Avertismentul Rusiei: Acceptarea a doua noi state europene in NATO ar face sa explodeze situatia
Foto: NATO

Aderarea Ucrainei si a Georgiei la NATO va plasa Europa in pragul unei crize majore, a declarat miercuri seara reprezentantul permanent al Rusiei pe langa Alianta Nord-Atlantica, Aleksandr Grusko (foto).

"Este imposibil de imaginat situatia cand aceste tari ar continua sa nutreasca speranta ca vor adera la NATO, iar Alianta ar pregati in mod real planuri pentru primirea lor, intrucat aceasta ar face sa explodeze situatia si va plasa Europa in pragul unei crize a carei dimensiune si amploare sunt imposibil de imaginat astazi", a avertizat Grusko, intr-un interviu pentru postul de televiziune Rossia-24, citat de agentia de presa ucraineana Unian.

Seful misiunii permanente a Rusiei la sediul NATO din Bruxelles a spus ca nu se asteapta de la viitorul summit NATO de la Varsovia la masuri orientate spre apropierea Ucrainei de Alianta, deoarece Europa intelege riscurile continuarii "jocului in jurul politicii usilor deschise".

"Vreau sa va spun ca cei din NATO, cel putin aceasta ...citeste mai departe despre "Avertismentul Rusiei: Acceptarea a doua noi state europene in NATO ar face sa explodeze situatia" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Rusia aderare Ucraina NATO, #Georgia aderare NATO , #Stiri International