Avertismentul SUA: Rusiei nu i se poate permite sa redeseneze harta Europei

Vineri, 06 Februarie 2015, ora 17:20
1217 citiri
Avertismentul SUA: Rusiei nu i se poate permite sa redeseneze harta Europei
Foto: Twitter/ @USNATO

Vicepresedintele american Joe Biden a avertizat ca Statele Unite ale Americii si Europa trebuie sa lupte impreuna pentru a impiedica implicarea tot mai mare a Rusiei in Ucraina.

"Noi, SUA si Europa ca intreg, trebuie sa stam alaturi de Ucraina in acest moment. Rusiei nu i se poate permite sa redeseneze harta Europei", a spus Biden, citat de Daily Mail.

De asemenea, oficialul american l-a criticat si pe presedintele rus Vladimir Putin din cauza ca acesta trateaza cu dispret eforturile de pace in regiune.

"Ucraina lupta pentru supravietuirea sa chiar in aceste momente, Rusia continua sa escaladeze conflictul prin trimiterea de mercenari si tancuri si, asa cum spunem eufemistic in Statele Unite, si omuleti verzi, fara insemne, soldati ai unor operatiuni speciale foarte sofisticate", a mai afirmat liderul american.

"Presedintele Putin continua sa faca apel pentru noi planuri de pace, in timp ce trupele sale se deplaseaza prin zonele rurale ale Ucrainei si ignora complet orice ...citeste mai departe despre "Avertismentul SUA: Rusiei nu i se poate permite sa redeseneze harta Europei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Joe Biden Rusia harta Europa, #Biden SUA Rusia, #Rusia razboi Ucraina, #SUA Putin Ucraina , #Stiri International