Avion cu 298 de oameni la bord, doborat cu rachete in Ucraina. Cine e de vina

Vineri, 18 Iulie 2014, ora 09:02
1165 citiri
Avion cu 298 de oameni la bord, doborat cu rachete in Ucraina. Cine e de vina

Un avion Boeing 777 al Malaysia Airlines, cu 298 de persoane la bord, s-a prabusit in estul Ucrainei, in zona de conflict unde au loc lupte intre separatistii prorusi si armata ucraineana.

Serviciile secrete americane au confirmat ca in avion au fost trase rachete de la sol, insa nu este clara natura acestora. Presedintele ucrainean Petro Porosenko a acuzat un act de terorism, de care ar fi responsabili separatistii pro-rusi.

La randul sau, Vladimir Putin a sustinut ca responsabilitatea pentru tragedia aviatica este a autoritatilor de la Kiev.

Agentiile de presa internationale informeaza ca 298 de oameni au murit, din care 15 erau membrii echipajului. Informatia a fost confirmata de oficialii ucraineni si cei din Malaezia.

SBU, serviciul secret de la Kiev, a publicat o inregistrare in care un lider separatist relateaza serviciilor secrete rusesti cum au doborat insurgentii pro-rusi un avion militar de transport ucrainean (An-26), dar rusii il informeaza ca a doborat un ...citeste mai departe despre "Avion cu 298 de oameni la bord, doborat cu rachete in Ucraina: Rusia si Ucraina isi paseaza reciproc responsabilitatea" pe Ziare.com

#avion Boeing 777 prabusit Ucraina, #avion Malaysia Airlines prabusit Ucraina, #avion pasageri doborat Ucraina, #avion prabusit Donetk, #avion MH17 prabusit Ucraina , #Stiri International