Avion rusesc doborat de turci: Erdogan l-a sunat pe Putin, dupa 7-8 ore de la incident, dar nu i-a raspuns

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 14:12
1074 citiri
Avion rusesc doborat de turci: Erdogan l-a sunat pe Putin, dupa 7-8 ore de la incident, dar nu i-a raspuns
Foto: Facebook/Recep Tayyip Erdogan

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a incercat, intr-adevar, sa-l sune pe Vladimir Putin, dupa 7-8 ore de la doborarea bombardierului rus Su-24 marti dimineata, a confirmat vineri Dmitri Peskov, purtatorul de cuvant al presedintelui rus.

"Da, a fost la peste 7-8 ore de la incident, nu mai devreme", a spus acelasi purtator de cuvant, citat de TASS, indicand ca "aceasta cerere i-a fost de asemenea adusa la cunostinta presedintelui" rus.

Solicitat sa faca mai multe precizari in aceasta privinta, Dmitri Peskov s-a limitat sa spuna: "Asta-i tot ce va pot spune".

Oficial rus interzis de UE, prezent la Parlamentul Romaniei. Se cere demisia lui Tariceanu

El a mai spus ca niciun fel de contacte intre Putin si Erdogan nu au existat dupa doborarea aparatului militar rus de catre aviatia turca. "Pot spune ca nu avem contacte la nivel inalt", a adaugat purtatorul de cuvant.

Intrebat cum arata in prezent dialogul intre Moscova si Ankara, Peskov a spus: "Nu arata in niciun fel, ...citeste mai departe despre "Avion rusesc doborat de turci: Erdogan l-a sunat pe Putin, dupa 7-8 ore de la incident, dar nu i-a raspuns" pe Ziare.com

#Erdogan sunat Putin, #Erdogan Putin avion , #Stiri International