Avionul Malaysia Airlines disparut s-a prabusit, nu exista supravietuitori: Ce au gasit anchetatorii

Luni, 24 Martie 2014, ora 17:44
2009 citiri
Avionul Malaysia Airlines disparut s-a prabusit, nu exista supravietuitori: Ce au gasit anchetatorii
Foto: 11live.com

Compania Malaysia Airlines a anuntat, luni, ca a primit primele dovezi ale prabusirii avionului Boeing MH370, disparut in urma cu mai bine de doua saptamani.

Potrivit anuntului oficial, avionul s-a prabusit in sudul Oceanului Indian si nu exista supravietuitori, arata South China Morning Post.

"Regretam ca trebuie sa spunem, fara niciun fel de indoiala, ca zborul MH370 s-a prabusit si nimeni de la bord nu a supravietuit. Trebuie sa acceptam faptul ca toate dovezile arata ca avionul s-a prabusit in sudul Oceanului Indian", se arata intr-o declaratie a companiei.

Anuntul vine dupa ce in ultima saptamana cautarile s-au concentrat pe o zona din Oceanul Indian aflata langa coastele Australiei, intr-o zona putin circulata.

Premierul malaezian Najib Razak a anuntat si el luni, intr-o scurta conferinta de presa, ca avionul Malaysian Airlines s-a prabusit, pe baza informatiilor furnizate de companie si de comisia de ancheta.

In timp ce premierul malaezian facea anuntul, la ...citeste mai departe despre "Avionul Malaysia Airlines disparut s-a prabusit, nu exista supravietuitori: Ce au gasit anchetatorii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#avion malaezian gasit, #avion Malaysian Airlines descoperit prabusire, #Avion malaezian disparut fara supravietuitori , #Stiri International