Azi va fi ales noul presedinte al Parlamentului European, printre candidati e si un roman

Marti, 17 Ianuarie 2017, ora 11:07
1055 citiri
Azi va fi ales noul presedinte al Parlamentului European, printre candidati e si un roman
Foto: Facebook/Laurentiu Rebega

Europarlamentarii isi aleg marti un nou presedinte, care ii va urma in functie lui Martin Schulz. Printre candidati se numara si europarlamentarul roman Laurentiu Rebega, care insa a intrat in cursa din partea unor formatiuni extremiste.

Sapte politicieni si-au depus candidatura pentru presedintia Legislativului UE.

Este vorba despre:

Eleonora Forenza (Stanga Unita Europeana-Stanga Verde Nordica, Italia) Jean Lambert (Grupul Verzilor / ALE, Marea Britanie) Gianni Pittella (S & D, Italia) Laurentiu Rebega (Europa Natiunilor si Libertatii, Romania) Helga Stevens (Conservatorii si Reformistii Europeni, Belgia) Antonio Tajani (PPE, Italia)

UPDATE 11:07 - Liberalul Guy Verhofstadt a anuntat ca se retrage din cursa pentru presedintia PE si ca il va sustine, alaturi de formatiunea sa ALDE, pe candidatul PPE, Antonio Tajani.

Precizam ca grupurile PPE si ALDE din Parlamentul de la Bruxelles au anuntat marti ca vor forma o coalitie care sa reformeze Europa si le-au adresat si altor... citeste mai departe despre "Azi va fi ales noul presedinte al Parlamentului European, printre candidati e si un roman UPDATE" pe Ziare.com

#alegeri presedinte Parlamentul European, #Laurentiu Rebega presedinte Parlamentul European , #Stiri International