Barack Obama si mai multi lideri ai UE, interzisi in Cecenia

Duminica, 27 Iulie 2014, ora 12:27
1122 citiri
Barack Obama si mai multi lideri ai UE, interzisi in Cecenia
Foto: Fox News

Cu toate ca Rusia nu a raspuns la sanctiunile SUA prin a-i da interdictie presedintelui american Barack Obama de a intra pe teritoriul acestei tari, liderul Statelor Unite nu mai poate merge, de sambata, intr-o parte a fostului stat sovietic, Cecenia.

Ramzan Kadirov, presedintele republicii ruse, care a fost scena a doua razboaie separatiste devastatoare in ultimii 20 de ani, a spus ca Obama a fost inclus pe lista persoanelor care au interdictie de a intra in Cecenia, scrie The Guardian.

Se pregatesc noi sanctiuni impotriva Rusiei: Cum se vor intoarce contra Europei?

Lista lui Kadirov include si cativa lideri europeni, printre care se numara fostul presedinte al Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, presedintele Consiliului European, Herman van Rompuy, si sefa diplomatiei europene, Catherine Ashton.

Liderul cecen a scris pe contul sau de Instagram ca interdictia vine ca un raspuns la actiunile Statelor Unite si ale Uniunii Europene in Ucraina, Libia, Siria, Irak si ...citeste mai departe despre "Barack Obama si mai multi lideri ai UE, interzisi in Cecenia" pe Ziare.com

#Barack Obama interdictie Cecenia, #Barack Obama Cecenia, #lideri UE Cecenia, #Ramzan Kadirov interdictie Obama , #Stiri International