Basescu, despre o lipsa de sanctiuni pentru Rusia: Cam asa a inceput si Al Doilea Razboi Mondial

Vineri, 21 Martie 2014, ora 16:31
1738 citiri
Basescu, despre o lipsa de sanctiuni pentru Rusia: Cam asa a inceput si Al Doilea Razboi Mondial
Foto: Arhiva

Presedintele Traian Basescu a explicat, vineri, de la Bruxelles, care au fost masurile luate de Consiliul European fata de Rusia si Ucraina - sanctiuni pentru Moscova si sprijin din partea UE si FMI pentru Kiev.

Presedintele a subliniat ca in Uniunea Europeana nu se doresc sanctiuni la adresa Federatiei Ruse, insa sunt situatii care pot duce la costuri si mai mari, daca nu se iau masuri, comparand actuala situatie cu cea de dinainte de Al Doilea Razboi Mondial.

"Nimeni nu vrea sanctiunile, pentru ca UE nu are niciun interes sa dezechilibreze Federatia Rusa, dar oricine poate constata ca si daca sunt costuri care pot parea foarte mari, sunt situatii care nu pot fi tolerate, pentru ca pot duce la costuri si mai mari, daca sunt tolerate.

Nu as vrea sa fie titlu, dar cam asa a inceput si Al Doilea Razboi Mondial. Exista riscul ca neaplicarea unor masuri in timp util sa duca la costuri infinit mai ...citeste mai departe despre "Basescu, despre o lipsa de sanctiuni pentru Rusia: Cam asa a inceput si Al Doilea Razboi Mondial" pe Ziare.com

#Traian Basescu sanctiuni Rusia, #Basescu Rusia exclusa G8, #Basescu Ucraina FMI, #Basescu Consiliu European Ucraina , #Stiri International