Basescu: In ce conditii Consiliul European va agrava sanctiunile pentru Rusia

Sambata, 28 Iunie 2014, ora 11:20
1221 citiri
Basescu: In ce conditii Consiliul European va agrava sanctiunile pentru Rusia
Foto: Presidency.ro

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, dupa summit-ul Consiliului European, ca s-a ajuns la punctul in care institutia europeana ar putea agrava sanctiunile impotriva Rusiei.

Seful statului a explicat ca, daca luni se va constata ca nu s-a facut nimic si nu exista progres in privinta situatiei din estul Ucrainei, va fi convocat Consiliul European care va analiza situatia si va decide asupra drumului de urmat.

"S-a ajuns la punctul in care Consiliul European este in situatia de a agrava sanctiunile impotriva Federatiei Ruse", a mentionat Traian Basescu.

Vineri, discutiile pe marginea crizei din Ucraina din Consiliul European s-au prelungit cu doua ore peste programul initial. La final au fost date publicitatii concluziile Consiliului, care a transmis ca armistitiul, respectat de partea ucraineana, nu a dus la incetarea ostilitatilor militare.

Totodata, s-a cerut Rusiei sa isi ...citeste mai departe despre "Basescu: In ce conditii Consiliul European va agrava sanctiunile pentru Rusia" pe Ziare.com

#Basescu sanctiuni Rusia, #Consiliul European sanctiuni Rusia, #Rusia armistitiu Ucraina, #Basescu criza Ucraina , #Stiri International