Basescu o ataca pe Merkel: Generozitatea fata de refugiati, stimulata de Nobelul pentru Pace

Luni, 12 Octombrie 2015, ora 22:39
926 citiri

Fostul presedinte Traian Basescu a criticat in continuare primirea de refugiati sirieni de catre Uniunea Europeana si cu precadere de catre Germania, subliniind ca nu exclude posibilitatea ca Angela Merkel sa fi ales sa-i primeasca pe imigranti cu bratele deschise deoarece cancelarul german s-a aflat pe lista scurta pentru premiul Nobel pentru pace.

"Nu exclud posibilitatea ca generozitatea doamnei Merkel sa fi fost stimulata pentru ca se afla pe lista scurta a celor care putea primi premiul Nobel pentru pace. Nu as vrea sa pun pe seama acestei dezvoltari pozitia domniei sale", a declarat Basescu, luni seara, la TVR 1.

Merkel, printre candidatii favoriti la premiul Nobel pentru Pace (Video)

"Cine poate sa-i primeasca sa-i primeasca, cine i-a chemat sa-i primeasca. Anuntul lui Angela Merkel care i-a chemat in Germania a fost unul catastrofal", a adaugat fostul sef al statului.

De asemenea, acesta si-a reluat pozitia privind faptul ca Romania nu ar trebui sa primeasca ...citeste mai departe despre "Basescu o ataca pe Merkel: Generozitatea fata de refugiati, stimulata de Nobelul pentru Pace" pe Ziare.com

#Traian Basescu Merkel refugiati, #Basescu Merkel refugiati Nobel, #Basescu Merkel sirieni, #Basescu refugiati UE , #Stiri International