Bashar al-Assad a raspuns zambind la intrebarea daca poate dormi linistit, cu atatia copii ucisi in Siria

Duminica, 06 Noiembrie 2016, ora 22:56
847 citiri

Presedintele sirian Bashar al-Assad a fost intrebat, intr-un interviu recent, daca poate dormi noaptea in conditiile in care copiii sirieni mor in fiecare zi. Replica a fost insotita de un zambet: "Dorm normal, muncesc si mananc normal, fac si sport".

Inainte de a raspunde cotidianului The Sunday Times, presedintele Assad a specificat: "Inteleg sensul acestei intrebari".

Assad, sprinijit de rusi, care lupta cu Statului Islamic si grupurilor extremiste, afirma ca sutele de mii de civili au murit "din vina teroristilor" si ca "vorbim de razboi, nu de un act caritabil", informeaza The Indepedent.

"In razboi intotdeauna sunt raniti sau mor nevinovati. Ce poti sa faci? Faci tot ce poti mai bine. Teroristii sunt inca in Alep si se folosesc de civili ca scuturi umane", a mai spus presedintele sirian.

"Nu putem sa stam nemiscati si sa spunem 'Nu distrugeti orasul'. Mai importanti decat ...citeste mai departe despre "Bashar al-Assad a raspuns zambind la intrebarea daca poate dormi linistit, cu atatia copii ucisi in Siria" pe Ziare.com

#Bashar al Assad interviu Sunday Times, #Bashar al Assad copii morti Siria, #Bashar al Assad civili morti razboi, #Bashar al Assad copii morti , #Stiri International