Batalia crunta pe R. Moldova. Rusia, in ofensiva. Ce rol poate avea Iohannis

Joi, 27 Noiembrie 2014, ora 14:09
1494 citiri
Batalia crunta pe R. Moldova. Rusia, in ofensiva. Ce rol poate avea Iohannis

Republica Moldova se indreapta spre alegeri dramatice, cu un rezultat imprevizibil, dar decisiv pentru viitorul tarii. "Sansele formatiunilor politice proeuropene, aflate acum la guvernare, de a forma viitorul cabinet de ministri sunt egale cu cele ale partidelor proruse si pro Uniunea Vamala", a explicat jurnalistul de la Chisinau Victor Nichitus.

"Batalia electorala, care in mediul urban este una a principiilor, in mediul rural s-a transformat in batalia pentru o farfurie cu mancare ori pentru pastrarea locului de munca", a explicat Victor Nichitus, intr-un interviu acordat Ziare.com.

Partidele proruse sunt puternic sustinute de Moscova: "Proiectul rus, Dodon-Usatai, a beneficiat de o masiva sustinere financiara din partea unor cercuri din Federatia Rusa. (...) Renato Usatii are relatii cu FSB-ul rusesc. (...) fotografii ale presedintelui rus Putin impreuna cu Dodon au impanzit panourile electorale din Republica Moldova."

In aceste conditii, vizita la Chisinau a lui Klaus ...citeste mai departe despre "Batalia crunta pe R. Moldova. Rusia, in ofensiva. Ce rol poate avea Iohannis Interviu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#alegeri Republica Moldova, #Rusia Republica Moldova, #bani Rusia alegeri Moldova , #Stiri International