Belgia, in alerta: Un paznic de la o centrala nucleara, ucis. I-a fost furata legitimatia de acces

Sambata, 26 Martie 2016, ora 12:55
849 citiri

Un agent din dispozitivul de securitate de la o centrala nucleara din Belgia a fost ucis joi seara in orasul Charleroi, iar legitimatia sa de acces la centrala a disparut.

Informatia a fost dezvaluita sambata de publicatia belgiana Derniere heure, care remarca, intre altele, faptul ca, desi crima s-a produs cu doua zile in urma, aceasta a fost ignorata complet de presa in mod nejustificat.

Agentul de securitate se plimba cu cainele sau cand a fost impuscat joi seara, iar ecusonul sau, care permitea accesul in centrala, a disparut, au confirmat surse politienesti.

Atentate la Bruxelles: Fratii kamikaze planuiau sa atace centrale nucleare

Investigatia se anunta deosebit de delicata, mai ales dupa triplul atentat de marti ce a zguduit Belgia, in conditiile in care centralele nucleare figureaza printre potentialele tinte ale celulei teroriste pe axa Paris - Bruxelles.

La 17 februarie, Derniere heure dezvaluia ca directorul programului belgian de cercetare si dezvoltare ...citeste mai departe despre "Belgia, in alerta: Un paznic de la o centrala nucleara, ucis. I-a fost furata legitimatia de acces" pe Ziare.com

#Belgia securitate centrala nucleara, #paznic centrala nucleara ucis teroristi , #Stiri International