Berlusconi si alti fosti parlamentari au ramas fara pensie dupa ce au fost condamnati

Vineri, 10 Iulie 2015, ora 17:45
996 citiri
Berlusconi si alti fosti parlamentari au ramas fara pensie dupa ce au fost condamnati
Foto: Captura Youtube/maverick90ification

Pensiile a opt fosti senatori italieni si a zece fosti deputati care au fost condamnati definitiv vor fi anulate, potrivit unor decizii luate de cele doua camere parlamentare, printre demnitarii vizati de aceste masuri fiind si Silvio Berlusconi.

Pensiile a opt fosti senatori italieni condamnati au fost anulate de conducerea Senatului Italiei, printre acestia aflandu-se si fostul premier Silvio Berlusconi si un fost consilier al acestuia, Marcello Dell'Utri.

Veniturile provenite din fraudele comise de Berlusconi se ridicau lunar la 8.000 de euro. Dell'Utri primea lunar aproximativ 5.000 de euro din afacerile cu mafia italiana.

Berlusconi, condamnat la trei ani de inchisoare pentru coruptie - De ce scapa de pedeapsa (Video)

Alaturi de acestia, altor sase fosti senatori italieni le-au fost revocate drepturile la pensia parlamentara. Vittorio Cecchi Gori (Partidul Poporului), Pasquale Squitieri (Alianta Nationala), fostii crestin-democrati Giorgio Moschetti si Enzo Inzerillo, ...citeste mai departe despre "Berlusconi si alti fosti parlamentari au ramas fara pensie dupa ce au fost condamnati" pe Ziare.com

#Silvio Berlusconi condamnat inchisoare pensie, #parlamentari corupti fara pensii Italia , #Stiri International