Bogdan Aurescu, despre criza imigrantilor: Impartirea de cote de migranti nu e singura solutie

Marti, 01 Septembrie 2015, ora 22:29
890 citiri
Bogdan Aurescu, despre criza imigrantilor: Impartirea de cote de migranti nu e singura solutie
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a declarat, marti, referindu-se la situatia creata de numarul mare de refugiati veniti in Europa din Africa si Orient, ca impartirea de cote de migranti intre statele Uniunii Europene nu este singura solutie la aceasta problema.

Din punctul sau de vedere, important este ca sursa acesteia sa fie tratata, anume instabilitatea din vecinatatea sudica si combaterea terorismului.

Anunt de la Cotroceni: Iata cand vin imigrantii in tara noastra: "Romania e total nepregatita"

"Cred ca solutiile de tip unilateral sau national izolate si nu in concert cu celelalte state europene nu pot sa aduca rezultate durabile pentru aceasta problema. In egala masura cred ca trebuie sa gasim solutii pentru tratarea problemei imigratiei la sursa acesteia, inclusiv in tarile de origine.

Nu este suficient sa luam masuri de genul impartirii de cote pentru fiecare stat european - aici dezbaterea, sigur, este deschisa - este important sa tratam sursa ...citeste mai departe despre "Bogdan Aurescu, despre criza imigrantilor: Impartirea de cote de migranti nu e singura solutie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Bogdan Aurescu imigranti, #solutie invazie refugiati Aurescu, #MAE imigranti , #Stiri International