Boris Nemtov, asasinat la Moscova: Lista cu opozantii Kremlinului care au murit

Sambata, 28 Februarie 2015, ora 19:21
1015 citiri
Boris Nemtov, asasinat la Moscova: Lista cu opozantii Kremlinului care au murit
Foto: Twitter/Mashable

Lista opozantilor rusi morti ai Kremlinului se lungeste dupa asasinarea, vineri noapte, a fostului vicepremier Boris Nemtov. Iata cateva dintre numele importante de pe aceasta lista:

27 februarie 2015: Opozantul si fostul vicepremier Boris Nemtov, 55 de ani, a fost impuscat mortal in jurul orei locale 23.15 in apropierea Kremlinului, in plin centrul Moscovei.

23 martie 2013: Fostul oligarh Boris Berezovski, de 67 de ani, refugiat in Marea Britanie dupa ce a intrat in conflict cu Vladimir Putin, a fost gasit mort in baia locuintei sale de la Ascot (sud-vestul Londrei), cu o bucata de material textil in jurul gatului. Ancheta nu a reusit sa stabileasca daca a fost crima sau sinucidere.

16 noiembrie 2009: Fostul avocat in domeniul fiscal Serghei Magnitki, arestat dupa denuntarea unei vaste inginerii financiare, a murit intr-o inchisoare din Moscova din cauza lipsei asistentei medicale dupa un an de arest preventiv. Decesul sau a provocat o criza intre Moscova si Washington.

15 ...citeste mai departe despre "Boris Nemtov, asasinat la Moscova: Lista cu opozantii Kremlinului care au murit" pe Ziare.com

#Rusia politicieni asasinati, #Rusia Boris Nemtov crima , #Stiri International