Brexit: David Cameron a plans dupa discursul in care si-a anuntat demisia

Duminica, 26 Iunie 2016, ora 20:59
833 citiri
Brexit: David Cameron a plans dupa discursul in care si-a anuntat demisia
Foto: Facebook/David Cameron

Momentele ce au avut loc, vineri, in biroul premierului britanic David Cameron, dupa ce si-a anuntat retragerea din functie, au fost cu adevarat emotionante.

Daca in fata camerelor de filmat David Cameron si-a tinut lacrimile in frau, nu aceeasi tarie a avut-o in interiorul biroului sau, in fata oamenilor din echipa sa, dupa cum a sustinut Ian Birrell, fost purtator de cuvant al premierului britanic.

"A fost foarte emotionant. Toata lumea plangea - barbati, femei, functionari publici. Si apoi a inceput si David sa planga", a scris Ian Birrell intr-un articol publicat de Daily Mail.

Birrell a adaugat ca in noaptea precedenta premierul britanic si-a chemat cei mai vechi prieteni sa urmareasca impreuna rezultatele referendumului.

"Cameron era nervos, dar plin de speranta, si le spunea prietenilor ca ar trebui inchis daca va mai sugera vreodata un asemenea referendum. Sondajele interne aratau ca 55% dintre britanici vor cere sa ramana in UE", a continuat acesta.

Ian Birrell ...citeste mai departe despre "Brexit: David Cameron a plans dupa discursul in care si-a anuntat demisia" pe Ziare.com

#David Cameron plans Brexit, #David Cameron plans referendum, #Marea Britanie iesire UE , #Stiri International