"Brexit": David Cameron este optimist in legatura cu sansele unui acord

Sambata, 13 Februarie 2016, ora 14:06
1023 citiri
"Brexit": David Cameron este optimist in legatura cu sansele unui acord
Foto: Facebook David Cameron

Premierul britanic, David Cameron, a afirmat vineri seara ca este increzator in sansele unui acord care sa ii permita tarii sale sa ramana in Uniunea Europeana, in timp ce cancelarul german, Angela Merkel, a reafirmat ca doreste sa impiedice un "Brexit", noteaza AFP.

Daca nu se va ajunge la un acord, "atunci, nu exclud nimic. Dar cred ca putem si, daca vom face acest lucru, cred ca vom castiga referendumul si va fi bun pentru Marea Britanie, bun pentru Germania si bun pentru intreaga Europa", a declarat liderul britanic in cursul unui banchet la Hamburg (nordul Germaniei) in compania cancelarului.

"In ce priveste locul Marii Britanii in Europa, am fost mereu increzator in faptul ca impreuna vom putea obtine reformele care sa raspunda la asteptarile britanicilor si, de asemenea, sa functioneze pentru intreaga Europa", a adaugat David Cameron.

"Marea Britanie a fost intotdeauna o tara care a intins mana", a insistat el. "Nu am vrut niciodata sa tai puntile si sa ne ...citeste mai departe despre ""Brexit": David Cameron este optimist in legatura cu sansele unui acord" pe Ziare.com

#David Cameron Brexit, #David Cameron iesire UE, #iesire Marea Britanie UE , #Stiri International