Brexit: Guvernul le spune NU celor 4 milioane de britanici care cer alt referendum

Sambata, 09 Iulie 2016, ora 13:46
627 citiri
Brexit: Guvernul le spune NU celor 4 milioane de britanici care cer alt referendum
Fotomontaj Ziare.com

Guvernul de la Londra a raspuns, sambata, celor peste 4 milioane de britanici care au semnat o petitie pentru a cere organizarea unui al doilea referendum dupa cel din 23 iunie, informandu-i ca nu va exista un al doilea plebiscit.

Fiecare semnatar al petitiei a primit un mail din partea Ministerului de Externe, in care se poate citi ca "guvernul a raspuns la petitia pe care ati semnat-o", relateaza France Presse.

Aceasta petitie invita "Guvernul sa aplice o regula potrivit careia, daca un vot in favoarea mentinerii sau iesirii din UE se bazeaza pe mai putin de 60% dintre alegatori cu o rata de participare inferioara procentului de 75%, atunci trebuie organizat un al doilea referendum".

"Asa cum premierul a spus clar in declaratia sa in fata Camerei Comunelor in 27 iunie, referendumul a fost exercitiul democratic cel mai important din istoria britanica cu peste 33 de milioane de persoane care s-au pronuntat", indica raspunsul Guvernului.

"Prim-ministrul si Guvernul au spus ...citeste mai departe despre "Brexit: Guvernul le spune NU celor 4 milioane de britanici care cer alt referendum" pe Ziare.com

#referendum Brexit raspuns petitie , #Stiri International