Brexit Liderul UKIP, numit mincinos in plenul PE: Tu ce cauti aici? Credeam ca vrei sa iesi...

Marti, 28 Iunie 2016, ora 12:40
951 citiri
Brexit Liderul UKIP, numit mincinos in plenul PE: Tu ce cauti aici? Credeam ca vrei sa iesi...
Foto: Twitter/John Stevens

Sedinta Parlamentului European, prima dupa referendumul istoric prin care britanicii au votat sa iasa din UE, a debutat cu scantei. Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a avut o replica transanta pentru liderul UKIP din Marea Britanie, in timp ce liderul grupului PPE din Parlamentului European i-a spus lui Nigel Farage ca este "un mincinos".

In fata eurodeputatilor, Junker - primul care a luat cuvantul - s-a declarat mahnit de rezultatul votului, insa a subliniat ca UE trebuie sa respecte alegerea democratica a britanicilor, scrie The Guardian.

Cand liderul UKIP (partid pro-Brexit din Marea Britanie), Nigel Farage, a inceput sa aplaude, Junker si-a intrerupt discursul. "Tu ce cauti aici? Credeam ca vrei sa iesi...", i-a transmis oficialul european.

Discursul presedintelui Comisiei Europene a fost in continuare presarat de tot soiul de metafore. De exemplu, Junker le-a spus europarlamentarilor ca "Europa este o pasare. Referendumul ne-a taiat o aripa, insa mai ...citeste mai departe despre "Brexit Liderul UKIP, numit mincinos in plenul PE: Tu ce cauti aici? Credeam ca vrei sa iesi..." pe Ziare.com

#Junker Brexit, #intalniri Bruxelles Brexit , #Stiri International