Brexit: Votul s-a dat, incep negocierile. Cine apara interesele Romaniei

Marti, 28 Iunie 2016, ora 21:30
878 citiri

Referendumul de saptamana trecuta din Marea Britanie a reprezentat o decizie politica, insa de abia de acum inainte urmeaza pasii legali prin care ea va fi pusa in aplicare. Romania va trebui sa stie sa isi apere interesele, la toate nivelurile, subliniaza europarlamentarul PNL Theodor Stolojan.

Declaratiile au fost facute marti dupa amiaza, la finalul sesiunii extraordinare a Parlamentului European la care s-a discutat despre Brexit, cand Theodor Stolojan a facut pentru Ziare.com o sinteza a dezbaterilor.

Cuvantul zilei - incertitudine

"Majoritatea celor care si-au exprimat pozitiile, in general sefii grupurilor politice, dar si reprezentantul Consiliului European si presedintele Comisiei Europene, au declarat ca se respecta votul cetatenilor britanici.

S-a subliniat ca s-a creat o situatie de incertitudine atat in Marea Britanie, cat si la nivelul UE, vizavi de ceea ce urmeaza, situatie care nu e buna pentru nimeni, deoarece pe de o parte provoaca pe piata aceste socuri ...citeste mai departe despre "Brexit: Votul s-a dat, incep negocierile. Cine apara interesele Romaniei" pe Ziare.com

#Stolojan Brexit Romania, #Marea Britanie iesire UE , #Stiri International