British Airways are din nou probleme: O parte din personalul navigant, in greva pana pe 15 august

Miercuri, 19 Iulie 2017, ora 22:48
956 citiri
British Airways are din nou probleme: O parte din personalul navigant, in greva pana pe 15 august
Foto: Facebook British Airways

O parte din personalul navigant al companiei aeriene British Airways (BA) va prelungi cu doua saptamani miscarea de protest provocata de o disputa indelungata privind conditiile salariale, a anuntat miercuri sindicatul Unite, transmit EFE si Reuters.

Initial, greva a fost anuntata pentru perioada 1 - 16 iulie si a fost prelungita in perioada 19 iulie - 2 august. Conform anuntului de miercuri, o parte din personalul navigant al British Airways va fi in greva in urmatoarele patru saptamani, pana in 15 august.

British Airways face parte din grupul International Airlines Group (IAG), alaturi de compania aeriana spaniola Iberia.

Sindicatul Unite a precizat ca personalul navigant de la British Airways, care a fost angajat din 2015 pe baza contractului "Mixed Fleet", a declansat miscarea de protest in urma esecului discutiilor cu conducerea companiei.

Personalul navigant de la British Airways, angajat pe baza contractului "Mixed Fleet", beneficiaza de salarii si avantaje inferioare personalului cu vechime. Ei opereaza pe zborurile pe distante scurte si lungi.

Un purtator de cuvant al companiei aeriene britanice a declarat recent ca salariile sunt similare cu cele ale companiilor aeriene concurente.

Cel mai aglomerat aeroport european, Heathrow din Londra, va fi afectat de greva personalului navigant de la British Airways.

Noua greva a personalului navigant vine la cateva saptamani dupa ce o problema in alimentarea electrica a sistemului IT al companiei British Airways a afectat, in minivacanta de Rusalii, 75.000 de pasageri ai unor zboruri cu plecare de pe aeroporturile londoneze Heathrow si Gatwick. ...citeste mai departe despre "British Airways are din nou probleme: O parte din personalul navigant, in greva pana pe 15 august" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#greva iulie august British Airways , #Stiri International