Buncarul de lux al lui Hitler din Statele Unite

Miercuri, 01 Octombrie 2014, ora 15:18
1109 citiri
Buncarul de lux al lui Hitler din Statele Unite
Foto: Daily Mail

O ferma de lux din Los Angeles ar fi putut fi buncarul lui Hitler, care era asteptat de simpatizantii nazisti din America. Aici trebuia sa fie sediul fascismului din Statele Unite, unde Hitler ar fi venit intr-o zi.

Ranch-ul Murphy se gaseste situat pe muntele Santa Monica din Los Angeles si a fost detinut de Winona si Norman Stephens din Chicago, potrivit Daily Mail.

Buncarul a fost construit in anii '30 de catre adeptii din America ai nazistilor, oameni care erau convinsi ca Hitler era pe cale sa cucereasca Statele Unite si ca Fuhrerul avea nevoie de o baza pentru a-si pune planurile in aplicare.

Winona si Norman Stephens, proprietarii bogati ai fermei, credeau ca vor transforma tara intr-o comunitate nazista de sine statatoare pentru dictator, dupa ce un german pe nume Schmidt le spusese ca tara sa va invinge in curand SUA.

Desi informatiile despre Schmidt sunt insuficiente, el a ...citeste mai departe despre "Buncarul de lux al lui Hitler din Statele Unite (Galerie foto & Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#buncar nazist Hitler America, #sediul fascismului Statele Unite, #simpatizanti nazisti Hitler America , #Stiri International