Cabinetul Trump: Cine ar putea fi procurorul general al SUA si seful CIA

Vineri, 18 Noiembrie 2016, ora 15:53
958 citiri
Cabinetul Trump: Cine ar putea fi procurorul general al SUA si seful CIA
Foto: Twitter/Donald Trump

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, le-a propus unor lideri republicani sa ocupe doua functii importante in SUA: procuror general si director al CIA.

Trump i-a propus senatorului Jeff Sessions sa fie procuror general si congressmen-ului Mike Pompeo, si el membru al Partidului Republican, sa conduca CIA, scrie Reuters.

Totodata, Trump vrea si ca generalul Mike Flynn sa fie consilierul sau prezidential pe probleme de securitate nationala, a anuntat vineri un oficial din echipa de tranzitie politica a presedintelui ales.

Oficialul care a dorit sa-si pastreze anonimatul a spus ca anunturile oficiale vor fi facute mai tarziu, pe parcursul zilei de vineri, adaugand ca toti cei trei republicani au acceptat nominalizarea lui Trump. Totusi, informatiile nu au fost pana acum confirmate.

Jeff Sessions impartaseste aceleasi idei cu Donald Trump cand vine vorba de imigranti. El se opune oricarui demers ca imigrantii care nu au actele in regula sa poata primi ...citeste mai departe despre "Cabinetul Trump: Cine ar putea fi procurorul general al SUA si seful CIA" pe Ziare.com

#procuror general SUA, #sef CIA numit Trump, #Cabinet Trump , #Stiri International