Cad capetele la Secret Service, dupa mai multe incidente in securitatea lui Obama

Joi, 02 Octombrie 2014, ora 11:42
1084 citiri
Cad capetele la Secret Service, dupa mai multe incidente in securitatea lui Obama

Sefa Serviciului Secret, Julia Pierson, si-a dat demisia, dupa mai multe incidente privind securitatea presedintelui american Barack Obama.

"Astazi, Julia Pierson, directorul Secret Service, si-a oferit demisia si eu am acceptat-o. Salut cei 30 de ani pe care i-a dedicat Secret Service si natiunii", a spus secretarul departamentului de Securitate Nationala, Jeh Johnson, potrivit ABC.

Johnson l-a numit director interimar pe Joseph Clancy, fost agent special insarcinat cu Divizia de Protectie a Presedintelui a Secret Service.

"Clancy s-a pensionat din Secret Service in 2011. Apreciez disponibilitatea sa de a-si parasi din scurt pozitia in sectorul privat si sa se intoarca in serviciul public pentru o perioada", a mai spus Johnson.

Pierson a primit si un telefon de la Obama, care si-a "exprimat aprecierea fata de serviciul depus de ea in slujba agentiei si tarii".

Demisia lui Pierson vine dupa ce Omar Gonzalez, un veteran al razboiului din Irak, inarmat cu un cutit, a ...citeste mai departe despre "Cad capetele la Secret Service, dupa mai multe incidente in securitatea lui Obama" pe Ziare.com

#demisie director Secret Service, #Secret Service incident Casa Alba , #Stiri International