Calea lui Putin catre Casa Alba

Marti, 13 Decembrie 2016, ora 14:54
827 citiri

Cea mai noua gluma la Washington: "Cine a castigat, in cele din urma, alegerile? Trump sau Clinton? Putin, idiotule!". Dar nu prea mai este deloc o gluma de la sfarsitul saptamanii trecute incoace.

Dupa dezvaluirile din Washington Post se inmultesc vocile surselor credibile care sustin ca Rusia ar fi comis atacuri cibernetice asupra serverului democratilor americani. Dar nu aceasta ar fi noutatea, fiindca situatia era cunoscuta de luni de zile.

Hackerii rusi ar fi atacat, se pare, si serverul republicanilor. Serviciile secrete americane banuiesc ca Rusia n-a vrut numai sa submineze democratia americana, ci si sa-l ajute pe Trump sa invinga.

Razboi in retea

Specialistii avertizeaza de ani de zile asupra razboaielor viitorului care nu se vor mai purta pe uscat, pe apa sau in aer, ci in spatiul cibernetic. Daca pana acum productiile cinematografice si de televiziune prezentau scenarii in care hackerii atacau centrale nucleare, de-acum incolo devine limpede faptul ca miza poate ...citeste mai departe despre "Calea lui Putin catre Casa Alba" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Donald Trump Vladimir Putin, #Donald Trump Rusia hackeri , #Stiri International