Cand va sustine Donald Trump discursul despre Starea Uniunii

Marti, 29 Ianuarie 2019, ora 09:09
1167 citiri
Cand va sustine Donald Trump discursul despre Starea Uniunii
Foto: Arhiva Facebook/ Donald J Trump

Presedintele american Donald Trump si Nancy Pelosi, presedintele Camerei Reprezentantilor, au decis ca discursul anual despre "Starea Uniunii" va fi rostit de presedinte in data de 5 februarie, dupa ce evenimentul a fost amanat din cauza blocajului guvernamental partial.

Nancy Pelosi l-a invitat pe Donald Trump sa tina discursul anual in Camera Reprezentantilor, in cadrul caruia sunt transmise prioritatile Administratiei prezidentiale pentru anul ce urmeaza, relateaza Reuters.

Blocajul partial al Guvernului federal s-a incheiat vineri, dupa 35 de zile. Discursul era initial programat pentru data de 29 februarie.

Presedintele american Donald Trump a transmis miercuri ca va trebui sa isi amane discursul despre "Starea Uniunii" pana dupa incetarea blocajul bugetar care afecteaza agentiile federale si a criticat-o pe Nancy Pelosi, dupa ce aceasta i-a retras invitatia de a sustine discursul.

Pelosi a transmis atunci ca s-a razgandit si a anulat invitatia din cauza blocajului bugetar care afecta agentiile federale si peste 800.000 de angajati din sistemul federal.

"Este prerogativa ei - Voi sustine discursul dupa ce blocajul se va incheia. Nu caut un loc alternativ pentru discursul despre Starea Uniunii pentru ca nu exista o alternativa care sa poate concura cu istoria, traditia si importanta Camerei Reprezentantilor", afirma Trump intr-un mesaj pe Twitter. ...citeste mai departe despre "Cand va sustine Donald Trump discursul despre Starea Uniunii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#discursul uniunii Donald Trump , #Stiri International