Candidatul american al Kremlinului - In 2016, propaganda lui Putin si-a ales tabara

Luni, 02 Mai 2016, ora 13:15
1439 citiri
Candidatul american al Kremlinului - In 2016, propaganda lui Putin si-a ales tabara
Foto: Kremlin

Ed Schultz, un celebru om de televiziune si de radio din Statele Unite si comentator politic liberal, a impartit lumea in eroi si raufacatori, pe cand avea o emisiune la ora de maxima audienta la MSNBC.

Avand simpatii democrate, Schultz ii includea in randul eroilor deseori pe Barack Obama si Hillary Clinton, in timp ce raufacatorii erau in cea mai mare parte republicani si in mod special Donald Trump, scrie Michael Crowly, pentru Politico.

Schultz l-a numit rasist pe Trump, in 2011, cand acesta vorbea despre certificatul de nastere al lui Obama, cu putin timp inainte de realegerea acestuia pentru al doilea mandat la Casa Alba, fiind cunoscut acel caz in care se punea sub semnul intrebarii locul nasterii lui Obama. Apoi, in 2012, cand Trump si-a exprimat dorinta de a candida la prezidentiale, Schultz l-a luat in ras.

De ce Donald Trump are mai multe in comun cu Putin decat cu Hitler

Un alt baiat rau era presedintele rus Vladimir Putin. Schultz a vorbit chiar despre o ...citeste mai departe despre "Candidatul american al Kremlinului - In 2016, propaganda lui Putin si-a ales tabara" pe Ziare.com

#Putin sustinere Trump, #Trump sustinere Putin, #Vladimir Putin candidat alegeri SUA, #Trump candidat alegeri SUA, #alegeri prezidentiale SUA 2016 , #Stiri International