Casa Alba controlata de Moscova. Trump a vrut canal secret de comunicare cu Putin

Vineri, 02 Iunie 2017, ora 11:42
1111 citiri
Casa Alba controlata de Moscova. Trump a vrut canal secret de comunicare cu Putin
Foto: Facebook/Donald J. Trump

Presedintele SUA are o agenda proprie orientata impotriva Uniunii Europene si a NATO.

Calatoria sa in Europa sta marturie prin atacurile brutale la adresa aliatilor si prin atitudinea agresiva fata de Germania, cea mai puternica economie din UE.

Dintr-odata, actualul presedinte a reusit sa izoleze SUA, sa rupa vechile aliante in speranta ca va realiza unele noi.

Principiile democratice le inlocuieste cu contracte imobiliare si se apropie tot mai mult de Rusia, in timp ce la Washington investigatia Congresului in ce priveste legaturile misterioase ale lui Trump cu Putin continua.

In acest timp, Jared Kushner, ginerele presedintelui, sotul frumoasei Ivanka Trump, se pare ca a incercat sa stabileasca un canal secret de comunicare cu Vladimir Putin.

In toate reactiile Casei Albe facute dupa aceasta dezvaluire nu se intelege de ce avea nevoie un consilier al presedintelui de un canal secret de comunicare atata vreme cat exista Departamentul de Stat.

Ce informatii dorea sa schimbe Trump cu Putin e neclar in acest moment.

Prin toate caile posibile, Donald Trump a incercat sa stinga acest scandal, dar nu a reusit. E atat de straveziu faptul ca nu face decat sa impuna politica lui Vladimir Putin in ce priveste NATO si Uniunea Europeana si ca nu se departeaza cu niciun pas de la ineptiile periculoase debitate in campania electorala, incat e greu de crezut ca legatura lui cu Putin nu este una intunecata si puternica.

Refuzul lui Donald Trump de a face public raportul fiscal al reducerilor de taxe demonstreaza ca ascunde ceva. Din publicarea acestui raport nu ar iesi la suprafata o eventuala evaziune, ci ar fi facute publice toate relatiile de afaceri ale lui Donald Trump si holdingului pe care-l conduce.

Si mai ciudat e faptul ca majoritatea republicana din Congres ar putea cere publicarea acestui raport, dar evita s-o faca, adancind misterul afacerilor actualului presedinte.

Jared Kushner, omul pus sa rezolve treburile murdare ale socrului sau

Numirea lui Jared Kushner in pozitia de consultant senior a fost vazuta si taxata de presa ca nepotism. Sotul fiicei presedintelui nu e decat un om de incredere care preia o parte din responsabilitatile fiicei acestuia, o alta figura importanta la Casa Alba in aceste zile.

Jared Kushner, ginerele lui Donald Trump, joaca un rol important in stabilirea unei comunicari secrete intre presedintele SUA si Putin - Foto: Wikipedia

Donald Trump nu are incredere in nimeni din afara cercului famil ...citeste mai departe despre "Casa Alba controlata de Moscova. Trump a vrut canal secret de comunicare cu Putin" pe Ziare.com

#Trump Putin Rusia, #Trump Rusia spionaj, #Trump Rusia conspiratie, #Casa Alba comunicare Putin , #Stiri International