Cat de dure trebuie sa fie masurile de securitate pe aeroport?

Duminica, 03 Aprilie 2016, ora 17:36
1979 citiri

In urma atacurilor teroriste de saptamana trecuta de la Bruxelles, oficialii aeroporturilor din toata lumea si-au sporit securitatea, iar Europa, in mod firesc, a fost lider in aceasta privinta.

Franta a cerut inca 1.600 de politisti de frontiera pentru a spori securitatea la granite si in aeroporturi, iar masuri similare au fost luate si in alte parti ale lumii - in Nigeria se fac controale speciale cu ajutorul cainilor dresati, iar in Egipt inaltii oficiali conduc personal verificarile de securitate in interiorul si in jurul aeroporturilor, cu toate ca asta nu a impiedicat deturnarea unui avion ce a plecat din Alexandria si avea destinatia Cairo, scrie The Economist.

Avion deturnat in Egipt - Filmul unui atentat ciudat: Selfie cu teroristul, gafe si glume de la autoritati

Chiar si la aeroportul international din Jacksonville, statul american Florida, care cu greu poate fi o tinta terorista importanta, exista politisti bine inarmati.

Masurile de securitate din America au ...citeste mai departe despre "Cat de dure trebuie sa fie masurile de securitate pe aeroport?" pe Ziare.com

#siguranta aeroporturi, #securitate aeroporturi, #atentate teroriste Bruxelles, #masuri siguranta aeroporturi , #Stiri International