Cat mai are omenirea pana sa distruga Pamantul

Miercuri, 27 Ianuarie 2016, ora 10:53
984 citiri
Cat mai are omenirea pana sa distruga Pamantul
Foto: Pexels.com

Ceasul care arata cat mai are omenirea pana distruge Pamantul sta nemiscat, la trei minute inainte de miezul noptii. Membrii publicatiei Bulletin of the Atomic Scientists, care supravegheaza asa-zisul "Doomsday Clock", au lasat ceasul neschimbat de anul trecut, la cea mai apropiata ora de miezul noptii de la Razboiul Rece incoace.

"Trei minute pana la miezul noptii e prea putin. Mult prea aproape", a aratat organizatia intr-un comunicat citat de CNN.

"Noi, membrii Comitetului de Stiinta si Securitate al Bulletin of the Atomic Scientists, vrem sa fie clara decizia noastra de a nu muta limbile Doomsday Clock in 2016: Aceasta decizie nu este o veste buna, ci o expresie de indignare fata de faptul ca liderii lumii continua sa esueze in a-si concentra eforturile si atentia asupra reducerii pericolului extrem reprezentat de armele nucleare si schimbarea climatica. Cand numim aceste pericole existentiale, asta este exact ce vrem sa spunem: ameninta insasi existenta civilizatiei si deci ...citeste mai departe despre "Cat mai are omenirea pana sa distruga Pamantul" pe Ziare.com

#Doomsday Clock distrugerea Pamantului, #cea distrugere Pamant , #Stiri International