Cat mai sta Franta in stare de urgenta: Razboiul sa fie total, mondial si fara mila!

Vineri, 22 Ianuarie 2016, ora 17:18
967 citiri
Cat mai sta Franta in stare de urgenta: Razboiul sa fie total, mondial si fara mila!
Foto: Facebook/Guvernul Frantei

Franta va incerca sa isi mentina starea de urgenta pana cand gruparea Statul Islamic va fi infranta, a anuntat vineri premierul francez Manuel Valls, intr-un interviu acordat BBC. Valls a aratat ca terorismul risca sa declanseze un "razboi total si global".

Aflat la Forumul Economic de la Davos, in Elvetia, premierul francez a aratat ca tara sa se va "folosi de toate metodele democratiei si statului de drept pentru a proteja poporul francez", scrie France24.

"Atata vreme cat amenintarea exista, trebuie sa ne folosim de toate mijloacele disponibile", a afirmat acesta. Valls a aratat ca starea de urgenta va fi mentinuta "pana cand scapam de Statul Islamic".

Haos in Franta: Ciocniri violente intre politisti si sute de refugiati furiosi

Intrebat cat timp crede ca va fi mentinuta controversata stare de urgenta, el a intarit: "Cat e necesar. Nu putem trai tot timpul in stare de urgenta". "In Africa, in Orientul Mijlociu, in Asia, trebuie sa eradicam, sa eliminam Statul Islamic. ...citeste mai departe despre "Cat mai sta Franta in stare de urgenta: Razboiul sa fie total, mondial si fara mila!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Franta stare urgenta Stat islamic, #stare urgenta infrangere Stat islamic , #Stiri International