Cazul Bodnariu a ajuns in presa straina: BBC, amplu material

Vineri, 15 Aprilie 2016, ora 14:49
989 citiri

Cazul familiei Bodnariu, o familie careia autoritatile norvegiene i-au luat copiii, a ajuns in atentia presei internationale, iar BBC ii consacra un amplu material, in care prezinta povestea romanului, sotiei si copiilor sai, dar si opiniile expertilor, care afirma ca statul desparte prea usor familiile, mai ales in cazul imigrantilor.

"Viata lui Ruth si Marius a fost distrusa fara niciun avertisment intr-o luni dupa-amiaza din noiembrie anul trecut, cand doua masini au venit la ferma unde locuiesc acestia, intr-o vale izolata din Norvegia", scrie BBC, citat de News.ro.

Jurnalistii britanici descriu cum serviciile de protectie a copilului, Barnevernet, i-au luat mai intai pe copiii mai mari ai familiei, cu varste cuprinse intre doi si 10 ani. A doua zi, autoritatile au luat si bebelusul de trei luni.

Decizie in cazul Bodnariu: Bebelusul trebuie sa revina acasa

"Aceste evenimente au declansat o campanie de protest la nivel mondial, online si pe strazi. Mii de oameni s-au ...citeste mai departe despre "Cazul Bodnariu a ajuns in presa straina: BBC, amplu material" pe Ziare.com

#caz Bodnariu BBC, #caz Bodnariu presa straina, #presa internationala familia Bodnariu, #copii luati autoritati Norvegia , #Stiri International