Cazul romanului rapit in Burkina Faso: Nu s-a primit nicio cerere de rascumparare si nicio revendicare

Miercuri, 02 Noiembrie 2016, ora 22:26
792 citiri
Cazul romanului rapit in Burkina Faso: Nu s-a primit nicio cerere de rascumparare si nicio revendicare
Foto: captura video LiveLeak

Autoritatile din Burkina Faso nu au primit pana in acest moment nicio cerere de rascumparare si nicio revendicare in cazul ostaticului roman Iulian Ghergut, rapit in aprilie 2015, in nordul tarii.

Anuntul a fost facut de ministrul de Externe din Burkina Faso, Alpha Barry, dupa ce luni romanul a aparut intr-o noua inregistrare in care cere guvernului Romaniei sa faca tot ce i se cere pentru a-l elibera.

"Am vazut inregistrarea video in presa ca toata lumea. Burkina Faso nu a primit nicio cerere de rascumparare si nicio revendicare in legatura cu ostaticul roman", a declarat Barry.

In inregistrare, Ghergut, care poarta o barba aranjata in stil islamist, afirma ca a fost filmat pe 21 septembrie. El mai spune ca este in stare de sanatate buna, ca se gandeste la familie si cere guvernului sa faca tot ceea ce ii sta in putinta sa il elibereze.

AFP scrie ca niciun responsabil local al companiei britanice Pan African Minerals (PAM), care ii apartine omului de afaceri australian de ...citeste mai departe despre "Cazul romanului rapit in Burkina Faso: Nu s-a primit nicio cerere de rascumparare si nicio revendicare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#roman rapit Burkina Faso, #cerere revendicare rascumparare roman Burkina Faso, #Iulian Ghergut rapit Burkina Faso , #Stiri International