Ce a obtinut Putin in Italia: Elicoptere pentru Polul Nord

Joi, 11 Iunie 2015, ora 08:08
940 citiri

Rusia si Italia pregatesc un contract privind fabricarea unor elicoptere de mare tonaj care vor fi folosite pentru efectuarea unor activitati de exploatare a resurselor naturale in Arctica, a anuntat miercuri, la Milano, presedintele rus, Vladimir Putin.

"Un contract privind fabricarea de elicoptere de mare tonaj destinate exploatarii de resurse naturale apartinand Rusiei este in curs de pregatire cu grupul Rosneft", a declarat Vladimir Putin in cursul unei conferinte de presa, la Milano, citat de agentia Sputnik.

Un paria pentru Occident, de ce este Putin primit cu bratele deschise in Italia

Grupul italian Finmeccanica si gigantii rusi Rostec si Rosneft au semnat un memorandum de intelegere privind fabricarea a 160 de elicoptere de tip AW-189 in Rusia. Dotate cu o capacitate mare de transport, aceste aparate de zbor vor fi folosite la efectuarea unor activitati de exploatare a resurselor naturale pe platoul rusesc din Arctica.

"Societati italiene vor primi comenzi in ...citeste mai departe despre "Ce a obtinut Putin in Italia: Elicoptere pentru Polul Nord" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Putin vizita Italia contract elicoptere, #Rusia elicoptere Italia, #Rusia elicoptere Arctica , #Stiri International