Ce-ar fi daca europenii ar fi refugiati in Orientul Mijlociu

Marti, 05 Ianuarie 2016, ora 12:57
983 citiri
Ce-ar fi daca europenii ar fi refugiati in Orientul Mijlociu
Foto: Arhiva Ziare.com/Anca Magurean

Ce-ar fi daca afluxul de imigranti cu care se confrunta acum UE ar merge in sens invers si europenii ingroziti de atrocitati ar cauta refugiu in Orientul Mijlociu?

Un regizor francez, Ted Hardy-Carnac, exploreaza aceasta situatie ipotetica in scurtmetrajul "Tunisia 2045", care incepe cu o coada interminabila de refugiati, asteptand in fata unui birou pentru imigrari din Tunisia, scrie Huffington Post.

"Imi pare rau, dar nu pot face nimic. Cotele pentru refugiati europeni au fost deja atinse", ii spune o femeie de la serviciul de imigrari unui tata care asteapta la coada alaturi de fiica sa.

Barbatul o implora sa ii ajute: "Dar stiti ce se intampla in Europa, stiti cum arata Parisul acum!". "Eu doar imi fac meseria. Chiar nu va pot ajuta cu nimic", ii explica femeia.

Un imigrant care vorbeste in limba germana se apropie de biroul ei si o cearta ca se misca prea incet. Da cu pumnul in masa si devine din ce in ce mai agresiv. Fortele de ordine sunt nevoite sa intervina. Femeia ...citeste mai departe despre "Ce-ar fi daca europenii ar fi refugiati in Orientul Mijlociu" pe Ziare.com

#refugiati europeni Orientul Mijlociu, #refugiati Europa Tunisia film , #Stiri International