Ce au vorbit la telefon Putin si Obama

Vineri, 26 Iunie 2015, ora 08:06
860 citiri
Ce au vorbit la telefon Putin si Obama
Foto: Arhiva Kremlin

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american Barack Obama au purtat o conversatie telefonica, joi seara, in cursul careia cei doi lideri au abordat relatiile ruso-americane si diverse provocari internationale, a anuntat purtatorul de cuvant al Kremlinului.

Barack Obama si Vladimir Putin "au discutat pe larg despre problemele actuale in relatiile bilaterale", a spus Dmitri Peskov, citat de RIA Novosti.

De asemenea, cei doi presedinti "au facut un schimb de opinii in legatura cu situatia din Siria, solutionarea programului nuclear iranian si situatia din estul Ucrainei", a continuat el.

"O atentie aparte a fost acordata unor probleme complexe legate de lupta impotriva terorismului, in special extinderii influentei (gruparii extremiste sunnite) Statul Islamic in Orientul Mijlociu", a subliniat purtatorul de cuvant al Kremlinului.

"Putin si Obama au convenit sa-i insarcineze pe ministrul (rus de Externe Serghei) Lavrov si pe secretarul de Stat (american John) Kerry ...citeste mai departe despre "Ce au vorbit la telefon Putin si Obama" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Obama telefon Putin, #Obama Putin Ucraina, #Putin Obama Statul Islamic , #Stiri International