Ce fereste Romania de fluxul de imigranti ilegali

Vineri, 14 August 2015, ora 14:16
1036 citiri

Marea Neagra si Dunarea functioneaza ca bariere naturale impotriva valului de migranti din Asia si Africa, iar acesta ar fi unul dintre motivele pentru care Romania nu ar lua in calcul construirea unor garduri pentru a impiedica migratia ilegala, cum s-a intamplat in Grecia, Ungaria si Bulgaria.

Potrivit datelor Politiei de Frontiera, anul trecut au incercat sa intre sau sa iasa ilegal din Romania 1.232 de cetateni straini, ajutati de traficanti de migranti si organizati, in general, in grupuri care au pornit de la trei-patru pana la 132 de persoane.

Tara noastra se afla in calea a trei rute de migratie catre Europa de Vest: frontierele cu Ucraina si Republica Moldova, pe ruta estica de migratie, granita cu Serbia, pe ruta de migratie a Balcanilor de Vest si ruta terestra est-mediteraneana, care este despartita de Bulgaria.

Aceasta din urma cuprinde zona Grecia-Turcia, unde, in cea mai mare parte, migrantii ajung legal in Turcia, de unde trec apoi ilegal in Grecia sau in ...citeste mai departe despre "Ce fereste Romania de fluxul de imigranti ilegali" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Romania flux imigranti, #Romania imigranti, #Romania imigranti Marea neagra , #Stiri International