Ce patesti daca te iei de fiica lui Putin: Amenda, hackeri si poate fi si mai rau

Marti, 02 Februarie 2016, ora 08:24
1085 citiri
Ce patesti daca te iei de fiica lui Putin: Amenda, hackeri si poate fi si mai rau
Foto: Facebook/Vladimir Putin (Владимир Путин)

Revista The New Times din Rusia a fost amendata de o agentie de stat, dar si atacata de hackeri in aceeasi zi din cauza unui articol despre fiica lui Vladimir Putin.

Astfel, agentia de stat care se ocupa de monitorizarea comunicarii a emis, luni, un avertisment si a dat o amenda revistei, care a fost fondata in 1943 si care a criticat Kremlinul in ultimii ani. Motivul ar fi fost mentionarea in articol a unui grup ultranationalist ucrainean, interzis in Rusia. Potrivit legii, o publicatie poate fi inchisa daca primeste doua avertismente in 12 luni, arata The Guardian.

Misterioasele fiice ale lui Vladimir Putin

La cateva ore dupa ce a primit avertismentul si amenda, site-ul revistei a fost atacat de hackeri si nu a functionat timp de cateva ore, dupa cum a declarat editorul Evghenia Albats.

Kremlinul a fost suspectat de mai multe ori ca a pus la cale atacuri cibernetice impotriva site-urilor oponentilor politici sau ai criticilor puterii. Albats a precizat ca site-ul revistei ...citeste mai departe despre "Ce patesti daca te iei de fiica lui Putin: Amenda, hackeri si poate fi si mai rau" pe Ziare.com

#revista atacata articol Putin, #revista articol fiica Putin, #Maria fiica Vladimir Putin , #Stiri International