Ce sanse are Dacian Ciolos sa ramana comisar european si cine ia decizia Interviu

Joi, 24 Iulie 2014, ora 10:21
1151 citiri
Ce sanse are Dacian Ciolos sa ramana comisar european si cine ia decizia Interviu
Foto: Facebook / Siegfried Muresan

Jean-Claude Juncker (foto dreapta), presedintele ales al Comisiei Europene (CE), este cel care va decide ce portofoliu va primi Romania in viitoarea comisie, in urma negocierilor care se vor purta pana la sfarsitul lunii august, explica europarlamentarul PMP Siegfried Muresan.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Siegfried Muresan (foto stanga) vorbeste despre importanta familiilor europene in luarea acestei decizii si subliniaza faptul ca Romania are un candidat foarte bine pregatit, Dacian Ciolos, care a performat pana acum, motiv pentru care are toate sansele sa obtina pentru a doua oara portofoliul Agriculturii.

Pentru asta, insa, toate institutiile statului roman trebuie sa sprijine si sa promoveze acest candidat, incepand cu presedintele si premierul, continuand cu Ministerul Afacerilor Externe si ambasadele Romaniei si incheind cu europarlamentarii romani, mai spune Siegfried Muresan.

Cine este Siegfried Muresan, candidat cu sanse la europarlamentare la doar 33 de ani ...citeste mai departe despre "Ce sanse are Dacian Ciolos sa ramana comisar european si cine ia decizia Interviu" pe Ziare.com

#Siegfried Muresan comisar european Romania, #Seigfried Muresan Ciolos comisar , #Stiri International