Ce scrie presa rusa, dupa alegerile din Bulgaria si Moldova: Moscova isi intareste influenta. E victoria socialismului!

Luni, 14 Noiembrie 2016, ora 13:55
872 citiri

Moscova isi va intari influenta in estul Europei, judecand dupa rezultatele alegerilor recente din Republica Moldova si Bulgaria, scrie luni presa rusa. Tot aceasta bifeaza triumfatoare "victoria socialismului", atat la Sofia, cat si la Chisinau.

"Victoria candidatilor pro-rusi in Bulgaria si Moldova la alegerile prezidentiale poate duce la intarirea influentei in estul Europei, din moment ce liderii alesi au sustinut in mod repetat intentia stabilizarii si revitalizarii relatiei cu Rusia", scrie Sputnik News.

Dupa ce 99,9% dintre voturi au fost numarate, iar Dodon este clar castigatorul alegerilor cu 52,29%, Russia Today scrie despre "Victoria socialismului" atat in Republica Moldova, cat si in Bulgaria (unde a castigat Rumen Radev, de asemenea apropiat declarat al Kremlinului), aratand ca ambii candidati pro-rusi au biruit.

Referitor la Igor Dodon, Russia Today aminteste ca acesta a promis in nenumarate randuri ca vrea sa readuca produsele moldovenesti pe piata rusa si sa ...citeste mai departe despre "Ce scrie presa rusa, dupa alegerile din Bulgaria si Moldova: Moscova isi intareste influenta. E victoria socialismului!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#presa rusa alegeri Moldova, #presa rusa alegeri Bulgaria, #alegeri Moldova Bulgari pro rusi , #Stiri International