Ce se poate intampla in Moldova daca Guvernul Strelet cade azi

Joi, 29 Octombrie 2015, ora 10:31
987 citiri
Ce se poate intampla in Moldova daca Guvernul Strelet cade azi
Foto: Arhiva Ziare.com

Guvernul de la Chisinau condus de premierul liberal-democrat Valeriu Strelet va fi demis, iar partidele proeuropene vor forma o noua alianta de guvernare din care va face parte si grupul lui Iurie Leanca.

Acesta este unul dintre scenariile fericite care s-ar putea contura in cazul demiterii cabinetului Strelet, dupa cum apreciaza unii analisti de la Chisinau, citati de agentia IPN.

Anatol Taranu, directorul Centrului de analiza si consultanta Politicon, considera ca Partidul Liberal Democrat (PLDM), una din cele trei formatiuni componente ale actualei coalitii aflate la putere, va ramane la guvernare, desi nu se va mai afla pe prima pozitie.

Deutsche Welle: Republica Moldova, aproape de "careul banditesc" al anilor '90

"Guvernul Strelet va fi demis. In cadrul aliantei va mai participa inca o formatiune, cea a Partidului Popular European din Moldova (PPEM, al lui Iurie Leanca - n.red). Aceasta inseamna ca PLDM va fi impins de pe prima pozitie, iar acest loc va fi ocupat de ...citeste mai departe despre "Ce se poate intampla in Moldova daca Guvernul Strelet cade azi" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Guvern Moldova cade, #Guvern Moldova pica, #Guvern Moldova scenarii , #Stiri International