Ce spune Casa Alba dupa ce Trump a sugerat ca ar inregistra discutiile din Biroul Oval

Vineri, 12 Mai 2017, ora 22:01
537 citiri
Ce spune Casa Alba dupa ce Trump a sugerat ca ar inregistra discutiile din Biroul Oval
Foto: Facebook/Donald J. Trump

Purtatorul de cuvant al Casei Albe, Sean Spicer, a refuzat sa comenteze daca presedintele Donald Trump inregistreaza discutiile din Biroul Oval, dupa ce acesta l-a amenintat pe Twitter pe fostul director FBI, James Comey.

Intrebat de un reporter daca Trump "inregistreaza discutiile care au loc in Biroul Oval", Spicer a raspuns: "Presedintele nu mai are comentarii pe aceasta tema", relateaza CNN.

Vineri dimineata, Trump a scris pe Twitter o amenintare voalata la adresa lui Comey, aparent sugerand ca ar putea exista discutii intre cei doi ce ar putea fi transmise presei, pentru a contracara eventuale acuzatii lansate de fostul director FBI.

"James Comey ar face bine sa spere ca nu exista nicio 'caseta' cu discutiile noastre, inainte sa dea informatii presei!", a avertizat liderul de la Casa Alba.

James Comey better hope that there are no "tapes" of our conversations before he starts leaking to the press!- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) May 12, 2017

Fostul director FBI nu se teme de nicio posibila inregistrare, a dat asigurari un apropiat al acestuia pentru CNN.

Mai exact, daca "exista o inregistrare, nu are motive sa fie ingrijorat" in legatura cu ceea ce contine, a adaugat oficialul.

Citeste mai multe despre demiterea sefului FBI si s-a scandalul care a urmat:

Donald Trump l-a demis pe directorul FBI, James ComeyTrump spune ca va numi pe cineva "mult mai bun" la sefia FBI: Cand se linistesc lucrurile, imi vor multumiCe le-a scris fostul sef al FBI angajatilor dupa ce a fost demis de TrumpAncheta FBI privind amestecul Rusiei in alegerile americane continua, in ciuda demiterii directorului James ComeyNY Times sugereaza ca seful FBI a fost demis de Trump pentru ca a refuzat sa ii jure loialitateTrump a pus in mare incurcatura Casa Alba: A fost sau nu hotararea sa de a-l demite pe seful FBI? ...citeste mai departe despre "Ce spune Casa Alba dupa ce Trump a sugerat ca ar inregistra discutiile din Biroul Oval" pe Ziare.com

#Trump inregistrari sef FBI , #Stiri International