Ce trebuie sa stiti daca plecati in Turcia - Ambasadorul turc la Bucuresti, asigurari pentru turisti

Vineri, 22 Iulie 2016, ora 10:23
941 citiri

Ambasadorul Turciei la Bucuresti, Osman Koray Ertas, a precizat joi ca autoritatile turce acorda o atentie speciala turistilor straini, dupa ce in tara s-a instituit starea de urgenta pentru trei luni.

Ertas a facut aceasta declaratie in cadrul unei discutii pe care a solicitat-o si a avut-o joi cu secretarul de stat pentru afaceri europene, Cristian Badescu, informeaza Ministerul Afacerilor Externe (MAE), citat de Mediafax.

Turcia este de joi in stare de urgenta pentru trei luni, dupa tentativa de lovitura de stat din 16 iulie, soldata cu cel putin 290 de morti.

Masura instituirii starii de urgenta a fost anuntata miercuri seara de Erdogan.

Ministerul roman de Externe a transmis o atentionare de calatorie, in care recomanda cetatenilor romani care se afla in Turcia sau care merg acolo sa ramana "extrem de precauti si vigilenti, evitand implicarea in orice manifestatii sau alte evenimente publice care ar putea degenera in violenta".

"Instaurarea starii de urgenta nu are ...citeste mai departe despre "Ce trebuie sa stiti daca plecati in Turcia - Ambasadorul turc la Bucuresti, asigurari pentru turisti" pe Ziare.com

#Turcia stare de urgenta turisti , #Stiri International