Ce vor face dupa Brexit romanii din Tandarei plecati in UK: Vom ramane, cine ar mai vinde kebab?

Marti, 05 Iulie 2016, ora 22:26
850 citiri
Ce vor face dupa Brexit romanii din Tandarei plecati in UK: Vom ramane, cine ar mai vinde kebab?
Foto: Ziare.com

Romanii care lucreaza in Marea Britanie nici nu se gandesc sa paraseasca tara, daca aceasta va iesi din Uniunea Europeana. Unii dintre acestia au trimis acasa zeci de mii de lire sterline, din care rudele lor si-au ridicat vile impunatoare ori si-au cumparat masini de lux.

Orasul Tandarei, din Ialomita, a devenit cunoscut drept "orasul construit din ajutoarele sociale britanice", scrie Daily Mail.

Multi dintre romanii de aici care acum traiesc in Londra si in restul Regatului Unit au trimis o multime de bani acasa. Este si exemplul lui Isac "Magnet" Dumitru, a carui familie are o casa impunatoare in Tandarei.

"Voi ramane in Regatul Unit, orice s-ar intampla dupa votul pentru Brexit, si asa va face si familia mea. Acesti oameni care sustin Brexit-ul spun ca vor sa opreasca imigrantii care vor sa vina in Marea Britanie, dar daca ar face asta, cine ar mai vinde kebab, in cafenele, in fabrici?

Nu ar mai fi nimeni care sa faca munca pe care britanicii nu vor sa o faca", a spus ...citeste mai departe despre "Ce vor face dupa Brexit romanii din Tandarei plecati in UK: Vom ramane, cine ar mai vinde kebab?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#romani Tandarei Marea Britanie, #romani lucru Marea Britanie , #Stiri International