Cearta intre NATO si Rusia asupra situatiei din Europa: Trimiteti trupe in alte tari

Vineri, 20 Martie 2015, ora 23:20
1306 citiri
Cearta intre NATO si Rusia asupra situatiei din Europa: Trimiteti trupe in alte tari
Foto: Facebook/NATO

Inalti oficiali din cadrul NATO si din Rusia au avut discutii aprinse si contradictorii, vineri, despre cine poarta responsabilitatea pentru inrautatirea dramatica a relatiilor Est-Vest.

"Marea diferenta este ca suntem o alianta defensiva", i-a declarat secretarul general al NATO Jens Stoltenberg unui membru al Parlamentului Rusiei. "Dumneavoastra trimiteti trupe in alte tari", a adaugat el, relateaza Associated Press.

In schimb, parlamentarul rus Konstantin Kosaciov a negat categoric ca Rusia isi foloseste trupele regulate in Ucraina. El a notat ca alianta condusa de SUA vorbeste mult in aceste zile despre necesitatea de a respecta dreptul international, granitele unei tari si suveranitatea, dar tocmai ea a bombardat o natiune suverana, fosta Iugoslavie, in 1999.

Stoltenberg si Kosaciov, care este presedintele Comisiei pentru afaceri internationale a Consiliului Federatiei Ruse (camera superioara a parlamentului n.red.), au discutat in timpul unei intalniri organizate de ...citeste mai departe despre "Cearta intre NATO si Rusia asupra situatiei din Europa: Trimiteti trupe in alte tari" pe Ziare.com

#cearta NATO Rusia Europa, #NATO contre Rusia, #cearta NATO Europa , #Stiri International