Cel mai mare festival de rock din Germania se redeschide sambata. Amenintarea terorista nu s-a confirmat

Sambata, 03 Iunie 2017, ora 13:10
775 citiri
Cel mai mare festival de rock din Germania se redeschide sambata. Amenintarea terorista nu s-a confirmat
Foto: arhiva Pixabay

Festivalul Rock am Ring din Nurnberg va continua sambata conform planului, au anuntat organizatorii pe retelele de socializare, dupa ce programul primei zile a fost anulat din cauza unei alerte privind o amenintare terorista, care insa nu a fost confirmata de politie.

Amenintare terorista la un mare festival din Germania. Zeci de mii de persoane au fost evacuate

Organizatorii au anuntat pe retelele de socializare ca portile de acces in spatiul de concerte vor fi redeschise sambata, la ora locala 13.30, si ca programul pentru a doua zi de festival va incepe asa cum a fost planificat.

Vineri, dupa ce au concertat trupele Welshly Arms, In Flames si 2Cellos, organizatorii si politia au evacuat cei peste 80.000 de oameni veniti sa asiste la show-urile din prima zi a evenimentului, cand Rammstein era cap de afis.

Organizatorii Rock am Ring si politia au colaborat pentru a lua toata masurile necesare pentru a asigura siguranta spectatorilor.

"Buna dimineata, dragi fani Rock am Ring! Va multumim inca o data pentru incredibila disciplina si cooperare", au transmis organizatorii sambata.

Rock am Ring va continua, au anuntat ei dupa conferinta de presa la care a participat si ministrul german de Interne. "Dupa cautari intense si cercetarea intregului spatiu al festivalului, posibila amenintare terorista nu a fost confirmata de politie. Amenajarea scenelor pentru ziua a doua a inceput si programul va fi continuat. Fanii incredibil de disciplinati merita tot respectul si recunostinta".

Din lineup-ul festivalului mai fac parte trupe precum System of a Down, Gojira, Prophets of Rage, Clutch, Five Finger Death Punch si Bastille. ...citeste mai departe despre "Cel mai mare festival de rock din Germania se redeschide sambata. Amenintarea terorista nu s-a confirmat" pe Ziare.com

#festival rock Germania amenintare terorista , #Stiri International