Chisinaul, ocupat de "coloana a 5-a" a Moscovei? Duminica, marea batalie

Vineri, 26 Iunie 2015, ora 07:28
852 citiri
Chisinaul, ocupat de "coloana a 5-a" a Moscovei? Duminica, marea batalie
Foto: Facebook/Asociatia ADEPT

In turul al doilea al alegerilor locale de la Chisinau, de duminica, este o alegere geopolitica: Rusia sau UE. Socialistii sunt un partid de mercenari care slujeste Federatia Rusa, un partid al coloanei a 5-a, iar Zinaida Greceanii este vocea lui Putin in R. Moldova, spune conf. univ. dr. Mihai Cernencu, seful catedrei de politologie, relatii internationale si istorie a Universitatii Libere Internationale din Moldova.

In aceste conditii, afirma conf. Cernencu intr-un interviu acordat Ziare.com, Partidul Liberal al lui Dorin Chirtoaca a ales o strategie gresita si riscanta refuzand sa participe la o coalitie majoritara de guvernare impreuna cu restul fortelor pro-europene.

Conf. Cernencu a explicat interventia masiva pe toate liniile, inclusiv prin intermediul bisericii, a Rusiei in alegerile locale din R.Moldova: "sub influenta canalelor de televiziune rusesti care in fiecare zi toarna propaganda goebbelsiana, in conditiile saraciei si lipsei institutiilor democratice... citeste mai departe despre "Chisinaul, ocupat de "coloana a 5-a" a Moscovei? Duminica, marea batalie Interviu" pe Ziare.com

#alegeri Chisinau Chirtoaca Greceanii , #Stiri International